Dzēst Facebook kontu vai deaktivizēt to - cik labāk?

Internets
Notiek ielāde ...

Dažādi spēļu portāli, tematiskievietnes, forumi un sociālie tīkli - tas ir nemainīgs pamats, uz kura balstās pašreizējā sabiedrības attīstība. Tomēr daudzi cilvēki nevēlas vicināt savu dzīvi, apspriest fotogrāfijas un dalīties pieredzē tiešsaistē. Tādēļ tie nav reģistrēti sociālajos tīklos, it īpaši, Facebook. Tās nav daudz cilvēku kategorija nevēlas būt daļa no vispārējiem sociālajiem tīkliem nekritiska entuziasmu un uzmācīgi aizsargā savu privātumu no ārējiem uzbrukumiem. Un, kā izdzēst savu Facebook kontu, lai cilvēkam, noguris no interneta, virtuālās draugi un paziņas, kuriem nav interešu vai garlaicīgi ar smieklīgi un dažreiz pat skumji, fotogrāfijas, kā arī uzzināt, kas ir kādā statusā?

dzēst facebook kontu
To var izdarīt divējādi. Pirmais ir vienkāršākais. Pateicoties tam, jūs varat daļēji izdzēst savu Facebook kontu. Lai to paveiktu, dodieties uz lapas iestatījumiem. Ir nepieciešams noklikšķināt uz augšējās labās virtuālās pogas, ko sauc par "Kontu". Noklikšķinot uz tā, lietotājs ievada viņa konta kontekstizvēlni. Šeit prezentētajā sarakstā ir rindiņa "Konta iestatījumi". Noklikšķinot uz tā, īpašnieks ievada vispārējo iestatījumu lapu. Kreisajā pusē ir tabulu saraksts, pēc kura jūs varat mainīt lapas iestatījumus.

Vēlamā tab, lai izdzēstu kontuFacebook, otrais. To sauc par "drošību". Noklikšķinot uz tā, konta īpašnieks pāriet uz lapas drošības iestatījumu rediģēšanu. Visiem ieteicamajiem iestatījumiem ir poga "Deaktivizēt kontu". Facebook arī vēlas uzzināt motivāciju, kas lika dalībniekam pārtraukt lapas lietošanu. Varat arī izdomāt savu sākotnējo iemeslu. Pēc motīva norādīšanas un noklikšķinot uz pogas "Apstiprināt", persona noņem attiecīgo kontu no konkrētā sociālā tīkla.

deaktivizēt facebook kontu
Tomēr šis deaktivizācijas process nav neatgriezenisks: ja lietotājs pēkšņi vēlas atjaunot savu veco lapu, tad to ir viegli izdarīt - vienkārši nosūtiet pieprasījumu sociālā tīkla atbalstam.

Ja personu pārvieto vēlme izdzēst kontuFacebook nav atmaksājams, tāpēc Zukerbergas serveros netiek saglabāta informācija par to, jums ir jāveic šādas darbības: "Apmeklējiet palīdzības centru" / "Deaktivizējiet, dzēsiet un saglabājiet" konti "/" Kontu dzēšana "/" Kā manu kontu dzēst pastāvīgi? ". Ir aprakstīts process un, lai turpinātu noņemšanas procedūru, jums jāievēro saite, kas novirzīs uz logu ar nepieciešamajiem atribūtiem. Noklikšķinot uz pogas "Dzēst manu kontu", lietotājs apstiprina, ka piekrīt neatsaucamai informācijas dzēšanai.

dzēst kontu uz facebook
Facebook admins nedaudz palēnināsiespilnīga lapas dzēšana, jo tā sniedz lietotājam pēdējo iespēju domāt un neatstāt šā pasaules sociālā tīkla atbalstītāju rindas. Konta dzēšana tiek anulēta, ja lietotājs pēc pieprasījuma nosūtīšanas apmeklē lapu. Tāpēc ir vērts padomāt divreiz: vai tā ir vērts to neatgriezeniski dzēst kontu Facebook vai labāk to deaktivizēt, tad nejautāt elkoņus par zaudēto svarīgo informāciju.

Notiek ielāde ...
Notiek ielāde ...