Likbez: kā noņemt draugu no "Klasesbiedriem"

Datori
Notiek ielāde ...

kā noņemt draugu no klasesbiedriem
Vietne "Odnoklassniki" ir viena no visvairākpopulāri sociālie tīkli Krievijā. Tas ļauj ne tikai sazināties, veikt videozvanus, bet arī klausīties mūziku, dalīties ar ziņām, augšupielādēt videoklipus un skatīt citus. Vietnē ir diezgan daudz funkciju, un dažreiz pat vienkāršākais jautājums rada daudz grūtību. Šajā rakstā mēs runāsim par vairākām pamata funkcijām, kas padara komunikāciju patīkamāku un neuzkrītošāku, proti: kā pievienot un kā izdzēst draugu no "Klasesbiedriem", iestatīt "melno sarakstu", pievienot un dzēst fotoattēlus. Bet viss kārtībā.

Klasesbiedri. Kā izdzēst bloķētos draugus

Kā pievienot un kā izdzēst draugu no "Klasesbiedriem"?

Labajā pusē vietnes stūrī ir rinda meklēšanaidraugi Jūs varat izmantot ātro funkciju vai uzlaboto. Pirmajā gadījumā jums ir jāievada lietotāja vārds un uzvārds un noklikšķiniet uz ikonas "Meklēt". Otrajā - izvēlieties "uzlabotas" un norādiet papildu datus, izņemot vārdu un uzvārdu (dzimums, dzīvesvieta utt.). Kad esat atradis pareizo lietotāju meklēšanas rezultātu vidū, noklikšķiniet uz pogas "Draugs", kas atrodas pretējā virzienā. Pēc tam personai tiks nosūtīts pieteikums pievienošanai kontaktu sarakstam. Tiklīdz viņš to pieņems, jūsu draugu saraksts tiks papildināts. Kā no drauga no "Klasesbiedriem" noņemt draugu? Šeit viss ir daudz vienkāršāk. Mums jādodas uz mūsu draugu sarakstu (tas ir galvenajā lapā), izvēlieties vēlamo lietotāju, pārvietojiet kursoru virs tā un nolaižamajā izvēlnē atlasiet saiti "Beigt draudzību". Tagad jūs zināt, kā noņemt draugu no "Klasesbiedri".

"Melnais saraksts" vietnē "Odnoklassniki"

Nevēlami lietotāji, kas kaut kā irtu esi pievilcis, tu vari bloķēt. Pievienot "melnajā sarakstā", var no dialogā (dodieties uz sadaļu "Ziņojumi", atrast saruna ar šo līdzstrādnieks, un dialoglodziņā izvēlieties "Lock" ikonu). Persona ar melnajā sarakstā, nebūs iespēja apskatīt savu profilu, uzrakstiet savu ziņu vietnē "Odnoklassniki". Kā es varu noņemt savus draugus no šī saraksta? Šim nolūkam mums jāapmeklē "melnais saraksts". Tas ir galvenajā lapā. Izvēlnes joslā atrodiet saiti "vairāk" virzīt kursoru uz tā un izvēlieties vienumu "melnajā sarakstā". Mēs to noklikšķinām un redzam visus tos lietotājus, kurus mēs to ievietojam. Mouse atver nolaižamo izvēlni un atlasa vienumu "Atbloķēt". Tieši tādas pašas darbības, kas jums jādara citiem lietotājiem, kuriem jūs nolemjat atjaunot piekļuvi.

kā izdzēst fotogrāfiju klasesbiedriem?

Kā pievienot un izdzēst fotogrāfijas Odnoklassniki?

Galvenajā lapā atrodam sadaļu "Fotogrāfijas"un tieši pirms mums tiek atvērta lapa, kurā mums tiek piedāvāts pievienot fotoattēlu, kas saglabāts jūsu personālajā datorā, tālrunī vai planšetdatorā. Jūs varat arī saglabāt attēlu albumam, izveidojot to tajā pašā sadaļā cilnē "Albumi". Fotoattēli, kas nav pārvietoti uz albumu, tiek dzēstas, kad tās tiek palielinātas, un ir izvēlēta saite "Dzēst". Ja fotoattēls atrodas šajā sadaļā, vienkārši jānovieto peles augšējā labajā stūrī un nospiež krustu.

Notiek ielāde ...
Notiek ielāde ...