Kā profilu slēgt sadaļā "Kontakti": konfidencialitātes iestatījumi

Datori
Notiek ielāde ...

Tātad, redzēsim, kā aizvērtprofilu sadaļā "Kontakti". Pastāv vairākas interesantas pieejas, kuras noteikti interesē katrs lietotājs. Iepazīsimies ar viņiem cik drīz vien iespējams.

Kā kontakta profilu aizvērt

Privātums

Nu, ir vērts ņemt vērā to, ka strādā pie mumsbūs ar tā dēvētajiem konfidencialitātes iestatījumiem. Tas nav tik grūti, kā tas var likties no pirmā acu uzmetiena. Galvenais ir zināt, kas tieši mums nepieciešams.

Pirms kontaktinformācijas aizvēršanaspievērsīsim uzmanību šī sociālā tīkla privātumam. Kāpēc Jā, jo mums ir skaidri jāsaprot, ko mēs gribam noslēpt no nevēlamiem skatiem.

In "Kontakti" ir iespēja slēpties visiemvispārīgi aptaujas lapas (redzams tikai avatārs un jūsu vārds), kā arī tā atsevišķās daļas. Varat iekļaut draugus, mūziku, sienas, videoklipus, albumus un paplašinātu informāciju. Kopumā visi objekti, kas atrodas sociālajā tīklā. Un tagad apskatīsim, kā paslēpt profilu sadaļā "Kontakti".

Pēc vienumiem

Tātad, sāksim ar jums, iespējams, visvairākinteresanta pieeja. Lieta ir tāda, ka lietotāja profilu var vienlaicīgi atvērt un slēpt no nevēlamiem skatieniem. Tas ir, mēs varēsim rakstīt ziņojumus, bet skatāmies uz profila elementiem - nē. Tikai avatārs, galvenā informācija un lietotāja vārds. Apskatīsim, kā šo pieeju var īstenot.

Kā profilā paslēpt kontaktu

Lai sāktu ar to, ir nepieciešams autorizēties sociālajā tīklātīkls. Tikai pēc tam jūs varat iedomāties, kā profilu slēgt "kontaktiem" no smirdošām acīm. Godīgi sakot, tas nav tik grūti. Pietiks, lai dotos uz sadaļu "Mani iestatījumi" un pēc tam - uz sadaļu "Konfidencialitāte". Šeit mēs strādāsim. Tagad visās vietās joprojām ir jānosaka "Tikai mani" un pēc tam saglabājiet izmaiņas. Tas ir visas problēmas. Kā redzat, nekas sarežģīts. Tiesa, tas vēl nav viss. Apskatīsim, ko var paveikt papildus šim solim, lai atrisinātu problēmu un kā citā veidā aizvērt profilu "Sazinieties" no nepiederošajiem lietotājiem?

No liekām acīm

Nu, tagad mēs ar jums apspriedīsim vairākinteresanta un vienlaikus vienkārša atbilde uz mūsu jautājumu. Lieta ir tāda, ka, ja jūs domājat, kā profilu slēgt kontaktā, tad to var izdarīt ar tādiem pašiem konfidencialitātes iestatījumiem, bet nedaudz mainot darbību.

Lieta ir tā, ka mēs varam paslēpt profilu noārējie lietotāji sociālajā tīklā. Tas nozīmē, ka jautājums ir par to, ka nereģistrēta persona "Kontaktā", kā arī persona, kas nav jūsu draugs, nevarēs redzēt jūsu profilu. Kā to izdarīt? Tas ir ļoti vienkārši.

Kad esat pieteicies, mums ir nepieciešamsdosies pie jums uz "Mani iestatījumi" un pēc tam apmeklējiet sadaļu "Konfidencialitāte". Šis logs mums jau ir pazīstams. Tagad mēs ritinām lapu uz pašas beigas un meklējam uzrakstu "Kam internetā ir redzama mana lapa". Rādīt to "Tikai draugiem". Šajā gadījumā aptauja ir pieejama tikai skatīšanai jūsu biedriem.

kā aizvērt profilu, kas ir saskarē ar svešiniekiem

Ja vēlaties, lai jūsu profils būtu redzamsikvienam, kas ir reģistrēts sociālajā tīklā, pēc tam ievietojiet vienumu "Tikai lietotājiem" kontaktā ". Varat arī to kopīgot ar visiem. Lai to izdarītu, izvēlieties "Rādīt meklētājprogrammās". Tas ir viss. Izvēlieties punktu, kas jums patīk, un pēc tam sāciet rīkoties. Saglabājiet izmaiņas. Gatavs. Tagad jūs zināt, kā profilu aizvērt sadaļā "Kontakti".

Melnais saraksts

True, ir vēl viens interesantspieeja. Ja vēlaties pilnībā aizvērt profilu no konkrēta lietotāja (gan skatīšanai, gan saziņai ar jums), varat izmantot tā dēvēto melno sarakstu. Citiem vārdiem sakot, ignorējiet.

Lai to paveiktu, dodieties uz anketumūsu "upuris" un pēc tam nokopējiet profila adresi starpliktuvē. Tagad jums ir nepieciešams apmeklēt "Mani iestatījumi". Tur atrodiet "melno sarakstu". Parādītajā rindā jums ir jānorāda upura adrese un jānoklikšķina uz "OK". Tas ir viss. Tagad jūs uzzināt, kā profilu slēgt "Sazinieties" ar kaitinošiem lietotājiem reizi par visām reizēm.

Notiek ielāde ...
Notiek ielāde ...