Kā izdzēst kontu telegrammā telegrammā un datorā

Datori
Notiek ielāde ...

"Telegrams" - viens no ērtākajiem un ātrākajiemtūlītējās ziņneses. Bet patiesībā no visiem vēstnešiem cilvēks izvēlas to, ko izmanto lielākā daļa viņa paziņu. Ja telegrammā nav neviena, tad kāpēc ir konts? Šajā rakstā mēs apskatīsim, kā tālrunī un datorā "Telegram" izdzēst kontu.

kā izdzēst kontu datora telegrammā

Deaktivācijas sekas

Ja jūs vienkārši ievietojat tūlītēju ziņapmaiņu un tā navpiemēram, šis punkts nebūs interesants jums. Bet, ja kādu laiku to izmantojat, ņemiet vērā, ka konta dzēšana (deaktivizēšana) Telegram nozīmē, ka tiek dzēsti visi personas dati, korespondence un multivides faili, kurus esat vai jūs esat izmetuši. Messenger nesniedz iespēju atjaunot vai atcelt procesu. Pārbaudiet, vai ziņojumos ir svarīgas ziņas, pirms jautāties, kā izdzēst kontu "Telegram". Ja esat pārliecināts, turpiniet.

Konta dzēšana

kā izdzēst kontu telegrammā
Norādījumi, kā izdzēst kontu datorrakstā un telefons (visām operētājsistēmām), ir vienādi:

  • Sāciet pārlūku;
  • doties uz oficiālo vietni "Telegram";
  • pievienot pēc slīpsvītras (zīme /) "deaktivizēt";
  • nospiediet Enter;
  • Parādītajā formā ievadiet ar kontu saistīto tālruņa numuru;
  • atveriet programmu, izmantojot lietojumprogrammu, datoru vai tiešsaistes versiju, kurjers - jūs saņemsit ziņojumu ar paroli;
  • ierakstiet vai kopējiet un ielīmējiet to no ziņojuma vietnes veidlapā;
  • noklikšķiniet uz Pierakstīties;
  • jūs dodies uz konta administratīvajiem iestatījumiem, ritiniet līdz deaktivizēt kontu un noklikšķiniet uz tā;
  • tādā formā, kas parādās, ja jūs izvēlaties, lai aprakstītu iemeslu izbraukšanas tukšajā paraugā;
  • lūdzu, apstipriniet darbību.

Gatavs! Konts tika dzēsts no visām ierīcēm, caur kurām tika veikta ievadīšana, un centrālajā serverī Telegram vairs nepastāv.

Alternatīva

Ja 6 mēnešus neizmanto kurjers(kopumā ne tikai neizsūtot ziņojumus, bet pat neiegūstot to un nerādot citas darbības), tas automātiski aiziet pensijā. Šis ir alternatīvs veids, kā datorā un pa tālruni izdzēst kontu "Telegram".

6 mēneši ir noklusējuma iestatījums. Lai mainītu šo periodu, rīkojieties šādi:

  • palaidiet klienta lietojumprogrammu viedtālrunī vai programmā datorā;
  • dodieties uz sadaļu Iestatījumi;
  • ritiniet uz leju līdz sadaļai Konfidencialitāte un drošība ("Konfidencialitāte un drošība"), iedziļināties tajā;
  • atrast objektu Account self-destructs ("Self-destructing account");
  • mainīt parametra vērtību (pieejams: 1 mēnesis, 3 mēneši, 6 mēneši vai gads);
  • saglabājiet izmaiņas.

kā izdzēst kontu tālrunī telegrammā

Gatavs!Ja jūs neizmantojat instant messenger par izvēlēto periodu, jūsu konts tiks iznīcināts. Atcerieties, ka vēlaties saglabāt datus no "Telegram", bet to izmantot retāk nekā vienu reizi noteiktā laika periodā.

Pēc izņemšanas

Mēs atgādinām, ka, tā kā jūs izdzēsāt kontu "Telegram" un izdzēsīsit "Telegram" no pašas ierīces - dažādas darbības, jums vispirms jāizpilda viens no tālāk sniegtajiem norādījumiem.

Tikai pēc tam, kad konts ir deaktivizēts,dzēsiet pats Messenger. Konta deaktivizēšana nav atkarīga no tā, taču ļoti ieteicams tīrīt datoru un viedtālruni no neizmantotajām programmām. Turklāt ir arī ieteicams tīrīt reģistra failus no vecajām programmām uz datoru un atlikušos failus no lietojumprogrammām viedtālruņos.

Notiek ielāde ...
Notiek ielāde ...