Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai iegūtu Krievijas pilsonību? Rēķins, kas vienkāršo Krievijas pilsonības iegūšanu

Likums
Notiek ielāde ...

Tuvzemes iedzīvotāji, tas ir, cilvēki no bijušāsPadomju republikas, dažreiz viņi vēlas pārcelties uz Krievijas Federāciju. Kas jādara, lai kļūtu par šīs valsts pilsoni? Kādu dokumentu kopumu vajag vākt, lai iegūtu Krievijas pilsonību?

Migrācijas dienests informē, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai iegūtu Krievijas pilsonību migrantu

kādi dokumenti ir nepieciešami, lai iegūtu Krievijas pilsonību

Krievijas migrācijas dienests ir atvēris tīmekļa vietni cilvēkiem,gatavojas kļūt par mūsu valsts pilsoņiem. Lai iegūtu nepieciešamo informāciju par to, kādi dokumenti ir nepieciešami, lai iegūtu Krievijas pilsonību, migrants var vērsties viņa reģiona migrācijas dienestā vai oficiālajā tīmekļa vietnē, kurā sīki izklāstīti Krievijas Federācijas pilsoņa tiesību iegūšanas un izbeigšanas iemesli, nosacījumi un kārtība.

Uz kāda pamata jūs varat iegūt Krievijas pilsoņa statusu

  • Dzimšanas rezultātā Krievijā.
  • Pilsonības iegūšana vispārīgi.
  • Pilsonības iegūšana vienkāršotā kārtībā.
  • Atjaunojot Krievijas Federācijas pilsoņa statusu.
  • Ja saskaņā ar piemērojamiem tiesību aktiem ir citi iemesli.

Kā uzzināt, kādi dokumenti ir nepieciešami Krievijas pilsonības iegūšanai?

kārtība Krievijas Federācijas pilsonības iegūšanai

Nepieciešamo dokumentu saraksts ir noteikts spēkā esošajos likumos, tas ir diezgan detalizēts, un migrācijas dienestam nav tiesību pieprasīt papildu informāciju, kas nav iekļauta sarakstā.

Dažreiz notiek atsevišķi pakalpojumiMigrācija uzliek klientiem nelikumīgas prasības, iesniedzot tiem dokumentus, kas nav norādīti likumā noteiktajā sarakstā Jūs varat sazināties ar tuvāko migrācijas dienestu un lūgt jums aizpildīt veidlapas. Bet labāk, ja neesat steidzies, bet paņemiet tos mājās un mierīgā atmosfērā aizpildiet visas nepieciešamās kolonnas. Pēc tam, kad tos iesniedzat, jūs varat veikt vajadzīgos papildinājumus, ja darbinieks to prasa.

dokumenti par Krievijas Federācijas pilsonību

Kādi dokumenti ir nepieciešami, lai iegūtu Krievijas pilsonību?

  • Dzimšanas apliecības oriģināls un kopija.
  • Civilās pases vai apliecības oriģināls un eksemplārs, ka jums nav pilsonības.
  • Pases oriģināls un eksemplārs.
  • Norādiet iemeslu jūsu klātbūtnei Krievijā: Varat norādīt uz Krievijas vīzas, migrācijas paziņojuma, migrācijas kartes, kuru jūs saņēmāt, šķērsojot robežu, klātbūtni. Visi šie noteikumi neattiecas uz Baltkrievijas pilsoņiem, jo ​​Baltkrievijai un Krievijai ir kopīga migrācijas telpa.
  • Iesniedziet sertifikātu, kurā norādīts, ka jūs neesat izmēģinājis. Tiesa, šis noteikums neattiecas uz NVS pilsoņiem.
  • Laulības vai šķiršanās apliecības kopija un oriģināls, tas attiecas uz precētiem un šķīrušiem pilsoņiem.
  • Bērnu klātbūtnē - dokumentu kopijas un oriģinālās versijas, kas apstiprina viņu dzimšanu.
  • Ja esat mājokļa vai privātmājas īpašnieks, tad to īpašnieku apliecinošo dokumentu oriģinālus un kopijas.
  • Oriģinālu un kopētu visu iegūto izglītību apliecināto diplomu versijas.
  • Noteikti sniedziet medicīniskos pierādījumus, ka neesat cietis no infekcijas slimībām un infekcijas slimībām.
  • Norādiet savus fotoattēlus īpašā formātā, kas noteikts migrācijas dienesta noteikumos.
  • Izveidotā parauga aptauja.
  • Pieteikums Krievijas pilsonības iegūšanai.

Šis ir galvenais to dokumentu sarakstsir nepieciešams iegūt Krievijas pilsonību. Bet, lai pēc iespējas īsākā laikā iegūtu pozitīvu lēmumu, jums ir jāsniedz pēc iespējas vairāk informācijas par sevi. Jūs varat saņemt oficiālas atbildes uz jūsu nosūtītajiem pieprasījumiem valsts dienestos un valsts oficiālajās iestādēs vai citos svarīgos tiesību aktos par jūsu pilsonības stāvokli, piemēram, tā var būt darba atļauja, kas izsniegta jūsu vārdam.

likumprojekts, kas vienkāršo Krievijas Federācijas pilsonības iegūšanu

Kāda ir juridiskā kārtība Krievijas pilsonības iegūšanai?

Valdības dekrēts ieviesa īpašukārtība, kādā tiek iegūts mūsu valsts pilsoņa statuss noteiktu kategoriju personām. Jāatzīmē, ka pastāv vispārēji noteikumi Krievijas Federācijas pilsoņa statusa iegūšanai. Bet pavisam nesen tika ieviesta vienkāršota Krievijas Federācijas pilsonība (2014. gads).

Kāda ir atšķirība starp esošajām metodēm un apstākļiem, kas nepieciešami, lai vienkāršotu un vienkāršotu Krievijas pilsoņa statusa iegūšanu?

Procedūra Krievijas Federācijas pilsonības iegūšanai vispārīgi paredz:

  • Pilsonības rezidents Krievijā no brīža, kad viņš saņēmis uzturēšanās atļauju.
  • Pilsoņa pienākums ievērot Krievijas Federācijas Konstitūciju, Krievijas likumu atzīšana.
  • Pastāvīgo ienākumu avots.
  • Personas atteikums no bijušās pilsonības. Krievu valodas zināšanas noteiktā līmenī.

Ja pilsonim ir augsti zinātniski sasniegumi,vai nu viņam ir īpaša kvalifikācija, kas interesē Krieviju, vai viņš lūdz politisku patvērumu, vai viņam ir īpašas nopelnītības, ko atzīst Krievija, vai viņš dzīvo bijušajās padomju republikās, un tādā gadījumā ir iespējama vienkāršota sistēma Krievijas pilsonības iegūšanai. Tas ir izdevīgi ne tikai cilvēkiem, kas ienāk, bet arī mūsu valstij.

Krievijas Federācijas 2014. gada vienkāršotā pilsonība

Un ko tas paredz, vienkāršojot Krievijas pilsonības iegūšanu migrantiem?

  • Pieteikuma iesniedzējam, kas vēlas kļūt par Krievijas Federācijas pilsoni, tiek nodrošināts tikai eksāmena eksāmens krievu valodā, kurā tiek noteikts zināšanu līmenis.
  • Samazināt iesniegtā pieteikuma izskatīšanas laiku līdz trim mēnešiem.
  • Pilsonības iegūšanas paātrināšana tiem cilvēkiem, kas pārvietojas valsts programmā no ārvalstīm.
  • Tiem cilvēkiem, kuri brīvi runā un raksta krieviski, nosacījumi Krievijas Federācijas pilsonības statusa iegūšanai tiek ievērojami vienkāršoti.
  • Tiem ārzemju pilsoņiem, kuriem Krievijas teritorijā ir tuvi radinieki, pieteikuma izskatīšana tiek sniegta pēc iespējas īsākā laikā.
  • Tiem pilsoņiem, kuriem viens no vecākiem ir Krievijas pilsonība, ievērojami samazinājies pilsonības iegūšanas nosacījums.

Vienkāršotā Krievijas Federācijas pilsonības iegūšanas sistēma atceļ visus ierobežojumus uz obligāto uzturēšanās laiku Krievijā.

Krievijas Federācijas pilsonība ukraiņiem

Kā Ukrainas var kļūt par Krievijas Federācijas pilsoni?

Pēc valdības pasūtījuma saņemšanasKrievijas Federācijas pilsonība ukraiņiem notiek citā kārtībā: viņiem nav nepieciešams sastādīt dokumentus, lai izceļotu no pastāvīgās dzīvesvietas valsts Krievijā. Viņiem nav jāsaņem atļauju ceļošanai, bet, ja Ukrainas pilsoņi vēlas piedalīties vēlēšanu kampaņā, viņiem šis dokuments būs vajadzīgs. Jūs varat to saņemt Ukrainas konsulātā.

Lai ierastajā veidā kļūtu par Krievijas pilsoni, jums jāiet cauri vairākiem posmiem:

  • Ukrainas pilsoņi var ieiet Krievijas teritorijā viņu pilsoņu un ārzemju pasēs bez vīzas.
  • Pēc robežas šķērsošanas Ukrainas pilsoņi aizpilda migrantu karti, un šī robeža var būt jūra, upe vai gaiss.
  • Reģistrēšanās procedūra pēc ierašanāsKrievija. Lai to izdarītu, jums jāuzrāda jūsu pase un migrantu karte. Pēc šīm darbībām ārzemnieks saņem paziņojumu, tajā datumu ieraksta. Paziņojuma klātbūtne ir apstiprinājums migrācijas reģistrācijai Krievijā.
  • Ir nepieciešams iegūt atļauju uz īsu uzturēšanos Krievijā. Šī atļauja ļaus Ukrainas pilsoņiem iegūt uzturēšanās atļauju, tas ir piestiprināts pasē.
  • Uzturēšanās atļaujas reģistrācija Krievijas teritorijā notiek pēc tam, kad pilsonis ir saņēmis termiņuzturēšanās atļauju. Tās derīguma termiņš ir pieci gadi.
  • Pēdējais posms: Krievijas pilsonības iegūšana. Tas ir iespējams tikai tad, ja pilsonis nav atstājis Krievijas Federāciju uz pieciem gadiem.

2007. Gadā ir noteiktas vienkāršošanas klauzulasKrievijas pilsonības iegūšana ārvalstu uzņēmējiem, kuri ir ieguldījuši savu naudu, lai atvērtu uzņēmumus, iesaistot Krievijas darbus. Ieguldījumu apjoms pārsniedz 10 000 000 Krievijas rubļu.

Tas attiecas arī uz ārvalstu studentiem, kuri absolvējuši Krievijas universitātes un vēlējās turpināt karjeru Krievijas uzņēmumos.

Krievijas pilsonības vienkāršota reģistrācija var ilgt aptuveni trīs mēnešus, taču ne vēlāk kā šajā periodā jums par lēmumu ir jāpaziņo.

Kādi dokumenti ir nepieciešami Krievijas Federācijas pilsonībai bērnam?

dokumenti par Krievijas Federācijas pilsonību bērnam

Noteikt nepieciešamo dokumentu paketiIr svarīgi zināt dažus apstākļus: bērna dzimšanas gads, vecāku vai adoptētāju pilsonība. Bet ir arī svarīgi zināt, ka bērniem, kas dzimuši pirms 2002. gada un pēc tam, ir nepieciešami dokumentācijas iepakojumi.

Nepieciešamās dokumentācijas kopums bērnu pilsonības noteikšanai:

  • Paziņojums par izraudzīto izlasi no vecākiem.
  • Bērna dzimšanas apliecība.
  • Pierādījumi par vecākiem, kas dzīvo Krievijā brīdī, kad bērns piedzimis.

Jūsu pieteikums jāpārskata desmit dienu laikā, un jūsu bērnam ir jāizveido pilsonība.

Kas nepieciešams, lai noteiktu pēc 2002. gada dzimuša bērna pilsonību, kuras vecāki ir Krievijas Federācijas pilsoņi?

Šī ir kopēja situācija, un nav šķēršļu.lai krievu vecāki izdalītu savu bērnu kā pilsoņa statusu. Šīs procedūras nepieciešamās dokumentācijas saraksts ir vienkāršākais: uzrādīt savas civilās pases, to skenētās versijas, apstiprinātā bērna dzimšanas apliecības apliecību. Pēc tam dati par bērnu tiek ievadīti kopējā datubāzē, un pie vecāku pasēm ir piestiprināta piezīme par bērna klātbūtni.

Kas jāiesniedz, lai noteiktu bērna pilsonības statusu, ja kādam no vecākiem ir ārvalstu pilsonība?

Civilās reģistrācijas ieviešanaibērnam, kurā kādam no vecākiem ir ārvalstu pilsonība, galvenais dokumentu komplekts tiek pievienots informācijai no tās valsts konsulāta, kurai pieder vecāks: norādītajam vecākam ir pilsonība šajā valstī un informācija par bērna pilsonības trūkumu šajā valstī

Notiek ielāde ...
Notiek ielāde ...